Cod COR actualizat permanent. Coduri COR pentru toate ocupatiile. HG / pentru modificarea si completarea HG / privind aprobarea. Redactarea Strategiei Nationale de Export (SNE) , s-a facut urmare (cod CAEN rev 2) şi produsele sale nu sunt de găsit printre. Uploaded by. Deea Larisa. Coduri CAEN Actualizat Uploaded by. Deea Larisa. Formular Cerere Pentru Studenti Inscriere Cursuri BREDEX

Author: Dolmaran Tojasho
Country: Chile
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 18 June 2004
Pages: 200
PDF File Size: 1.33 Mb
ePub File Size: 13.4 Mb
ISBN: 383-4-91720-830-1
Downloads: 45856
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Salkis

Asistent de cercetare economist in economia generala. Asistent de cercetare economist in marketing.

Coduri CAEN firme şi PFA 2018

Cercetator economist in relatii economice internationale. Asistent de cercetare economist in economie agroalimentara.

Economistii efectueaza activitati de cercetare, de monitorizare a datelor, de analizare a informatiilor si pregatesc rapoarte si planuri pentru a rezolva problemele economice si de afaceri, dezvolta modele de analiza, explica si prognozeaza comportamentul economic. Nivelul de instruire prezentat este cel stabilit de metodologia Clasificarii Ocupatiilor din Romania.

  DTU 64.1 ASSAINISSEMENT NON COLLECTIF PDF

Cercetator economist in marketing. Secretar economic studii superioare. Grupa de baza face parte din Grupa majora 2 – Specialisti in diverse domenii de foduri Subgrupa majora 26 – Specialisti in domeniul juridic, social si cultural Grupa minora – Specialisti in domeniul social si religios Corespondenta ISCO Grupa majora 1 nu are stabilit un nivel anume, continand ocupatii ce necesita nivele de instruire diferite care uneori sunt stabilite prin alte reglementari.

Grupa de baza face parte din Grupa majora 2 – Specialisti in diverse domenii de activitate Subgrupa majora 26 – Specialisti in domeniul juridic, social si cultural Grupa minora – Specialisti in domeniul social si religios.

Coduri CAEN firme şi PFA

Asistent de cercetare economist in economia mediului. Este posibil ca, pentru unele ocupatii, sa existe reglementari speciale care a coduro alte nivele de instruire necesare. Asistent de cercetare economist in relatii economice internationale.

Cercetator economist in economie agroalimentara. Administrator financiar patrimoniu studii superioare. Documente Rubinian Legislatie Articole Dictionar. Cercetator economist in economia mediului.

  BIOMETRIA HEMATICA EN RECIEN NACIDOS PDF

Asistent de cercetare economist in management. Cercetator economist in economia generala. Cercetator economist in management. Acestia ofera consiliere pentru afaceri grupurilor de interes si guvernelor pentru a formula solutii la problemele economice si de afaceri prezente sau viitoare.

Cercetator economist in gestiunea economica. Asistent de cercetare economist in gestiunea economica.