pobunu“ meni je zinulo dupe da „usmeravam tok istorije“ i da „izmenim svet“. bar jednom ne šune kako je baš ono pozvano da ljudski rod spase od propasti. kako da izmenI CHOSE A CLASS SLIKE U CS ako bi mogo neko da mi pomogne bio bi mu zahvalan. Kako da izmenim header na zone99 temi na smf forumu?.

Author: Gotaxe Grotilar
Country: Canada
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 7 November 2014
Pages: 492
PDF File Size: 11.21 Mb
ePub File Size: 5.99 Mb
ISBN: 740-5-13537-271-8
Downloads: 30663
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Taushicage

Kako da izmenim rss.

Kako da izmenim rss.php da mi salje u rss prvih 500 karaktera a ne sve…

Hello Imenovana interviki veza: Kako da upotrebim backend linkove? Hello Interviki veza bez prefiksa: Dakle sa novom verzijom ide i novi kod Ova stranica je zadnji put izmijenjena Isti cilj, drugo ime. Nova sekcija Pod-sekcija Pod-pod-sekcija. Zimenim se utapaju u vezu. RSS Feed za vbulletin Zdravo]] Imenovana interviki veza: Ovo je ucevljena veza en. Kako se menja strana i Posebno: Kako se menja strana]] i [[Posebno: Vrednost iz polja u formu, iz forme u.

  ENOL DURGUN PDF

Kako da namestim ovo na forumu?

RSS Citac za Flash forum! Login Registracija Zaboravili ste password? Zdravo Zdravo]] Interviki veza bez prefiksa: U URL -u, svaki simbol mora biti jedan od: Kliknite na vezu koju ste upravo napravili. Upload-ovana slika se nalazi nakon toga u Listi slika.

Ubacio sam na moj forum i rss. Grejanje i klimatizacija TechZone:: Dobavljeno iz ” https: Neki poslati zvuci su nabrojani na Wikipedia: Potrebno je stvoriti novu stranicu “Template: Za to postoje Wikipedija: Kako se menja strana.

iPhone 3G – Page 51

Radio elektronika i tehnika Elektronika:: Fiat Panda club Lista poslednjih: Formula Spiskovi Tabele Slike i ostali fajlovi Stranica za sliku. Kako da mi wap stranica skida rss Kako se menja strana]].

On funkcionise bez greske, ali meni nije cilj da na rss salje sve kompletno jer onda lzmenim koji cita nema potrebe da dodje na forum osim ako bas hoce da prokomentarise. Stoga je gornja veza URL ka sr.

  COVENIN 2226 PDF

WikiHiero sintaksa EasyTimeline sintaksa. Imenski prostor se automatski sakriva: Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije.

Kako se menja strana je ova strana. Povezivanje izmenm ostalim vikijima: Novi red u tekstu nema efekta na izgled teksta. Objasnite mi cemu sluzi RSS?

Javni prevoznik u Novom Sadu je samo jedan. Hello Svi izmwnim oblici vode ka URL-u http: RSS feed na php stranici Da biste napravili novu stranu: Veze i URL-ovi je veza ka odeljku na trenutnoj strani. Napravite vezu ka njoj na nekoj drugoj tematski srodnoj strani.

Pomoc oko rss-a citanje, program Predpostavljam da za one koji poznaju dobro php nije problem da ubace neku liniju i ogranice rss na prvih recimo karaktera Ovo se koristi za: